Koll på läget

- igår, idag och imorgon
Ett företag som har varit framgångsrikt i 80 år har något speciellt. Det är bara att titta på hur många företag som försvinner i tider av stora förändringar. Om tio år är hälften av företagen på världslistan över framgångsrika bolag borta.

Men vi är övertygad om att Svensk Fastighetsförmedling kommer att fortsätta vara ett livskraftigt företag i framtiden. Varför? Svaren på den frågan kan du hitta i vår 80-åriga historia, som du kan ta del av här.

Den idé som vår grundare Eric H Lundgren fick 1937 byggde på engagemang, affärsmässighet och inte minst nytänkande. Det som en sann entreprenör i Linköping en gång startade ledde nämligen till bland annat den första mäklarkedjan ägd av sina egna representanter, Sveriges bästa arbetsgivare alla kategorier, landets mest framgångsrika internetsatsning inom bostäder och en belönad webbsida, prisade för Bäst på service i branschen av Service Score Award, den första bostadsaffären mäklad av en kvinna och en egen Mäklarskola.

Fastighetsmäklarbranschen förknippas ibland felaktigt med kortsiktighet. Vi hoppas här visa på motsatsen.

Företag med en stark historia och egen kultur överlever och blomstrar. Här på Svensk Fastighetsförmedling kallar vi den för ”SF-anda”. Den kommer att hjälpa oss att utvecklas i en miljö som blir alltmer digital, men där ledstjärnan alltid är densamma: att erbjuda kunden den bästa bostadsaffären. Vår framgång är ett resultat av våra nöjda köpare och säljare.

Fyllda av entusiasm ger vi oss nu ut på en ny 80-årsresa där vi fortsätter att bygga vidare på ett unikt och starkt varumärke i balans med personlig och individuell drivkraft.

Trevlig läsning!